Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Μπερδεμένοι άντρες

Τους συμπαθώ τους άντρες της σήμερον εποχή. Τους έχουμε αλλοιώσει, τους έχουμε μπερδέψει  και τους λυπάμαι λίγο.
Τους έχουμε πει  να ξυρίζονται σε όλο τους το σώμα, γιατί είναι πιο όμορφοι άτριχοι, τους έχουμε πει να βάζουν κρέμες στο πρόσωπό τους για να μη «σπάσουν» γρήγορα . Τους έχουμε πει πως πρέπει να έχουν το πιο ακριβό αυτοκίνητο και να βγάζουν πολλά λεφτά αλλιώς γυναίκα ούτε που πρόκειται να τους κοιτάξει.
Οι μεν ντρέπονται να πουν σε μια παρέα ότι μένουν δυτικά , και ντρέπονται αν δεν έχουν πάρει κάποιο σπουδαίο  πτυχίο. Οι άλλοι που είναι γιατροί και δικηγόροι αν δεν πάρουν μία του επιπέδου τους , οι γονείς τους συμβιβάζονται με μοντέλο. Αλλά ως εκεί. 

 Οι άντρες έχουν διαβάσει σε περιοδικά πως πρέπει μέχρι τα 30 τους, να έχουν οδηγήσει Ferrari , να έχουν πάει Las Vegas , και να έχουν καπνίσει πούρο στο πιο ακριβό εστιατόριο.
Να έχουν πάει τουλάχιστον με πέντε , παράλληλα , και να  έχει περάσει μια μέρα στο κρατητήριο.
  Άντε να τα έλεγαν τώρα όλα  αυτά στο πατέρα μου και στη παρέα του στην οικοδομή.
Οι άντρες τότε είχαν κανονικό χιούμορ ,τώρα ψάχνουν να βρουν ανέκδοτα με τον Τσακ Νόρρις για να ρίξουν κανένα κορίτσι.
Άντε να έλεγαν στους τότε άντρες, να πιουν ένα mojito , ή μάλλον να το φτιάξουν ,φορώντας ένα βεραμάν μπλουζάκι με ντεκολτέ! O Γιαννακάς δε θα το έκανε ποτέ αυτό.
 Τους συμπαθώ τους άντρες. Τους έχουμε πει πως πρέπει να βοηθάνε τις γυναίκες στο μαγείρεμα, αλλά αυτοί μάθανε να μαγειρεύουν και gourmet . Δε χορταίνουν μη νομίζεις. Αλλά είναι στυλ. Είμαι σίγουρη ότι μετά τρώνε σουβλάκια.
Πρέπει να έχουν και μια γκόμενα αν είναι παντρεμένοι αλλιώς ντρέπονται την καζούρα.
Παλιά τους έψαχνε η γυναίκα τους από τα καφενεία της γειτονιάς γιατί πίνανε κρασί με τους φίλους τους και τους μάζευε, τώρα ,άμα τους βρεις ..γράψε μου.
Έχουν πάρει δύο δάνεια ένα για την οικογένεια τους και ένα για την γκόμενα. Πώς να μη πάνε και αυτού του είδους οι άνθρωποι στο Σύνταγμα? Αυτοί κι αν είναι αγανακτισμένοι.
Πρέπει να ντύνονται πάντα με φίρμες , να βάζουν αρώματα και να χρυσοπληρώνουν μέχρι και τις κάλτσες τους. Παλιά αυτούς τους λέγανε κονιόρδους , ειδικά άμα είχαν και φράντζα στερεωμένη με ζελέ. Για βάλε τώρα κολόνια “Brut” και άσε τα νύχια σου χωρίς μανικιούρ.
  Υπάρχουν και οι άλλοι ,οι εναλλακτικοί οι άντρες, αυτοί με τα μακριά μαλλιά , τα τατουάζ  , τις μπλούζες με τις νεκροκεφαλές και τα μπυρόνια στο χέρι. Νομίζω , πως και αυτοί βάζουν κερί για να φαίνεται το μαλλί τους αχτένιστο και χωρίς να είμαι και σίγουρη, νομίζω πως επειδή δεν μπορούν όλα τα παραπάνω γίνανε αυτοί έτσι . Νομίζω.
 Μη τους κατηγορείτε τους άντρες . Δε φταίνε αυτοί, εμείς χαζεύουμε τα show που χορεύουν τα αγόρια και ζητάμε και στους δικούς μας ,να μάθουν να σπάνε τη μέση τους. Άμα μάθουν δε, τους κοροϊδεύουμε μετά. Εμείς τους ζητήσαμε να ξυρίσουν το μουστάκι  τους και τώρα άντε κατέβασέ τους από την μπάρα στα club,  άντε βγάλτους  το λάδι από το σώμα , μάθε να σε γρατζουνάνε οι ξυρισμένες τρίχες τους και άμα τελικά δεχτεί και σε παντρευτεί βοήθα τον στα δάνεια. Δεν είχε λεφτά να σε πάει σε σπα κουτή ο κονιόρδος. Φράντζα είχε απλώς. Αυτουνού βέβαια που του πέσανε τα μαλλάκια ….ε.. αγχώθηκε στο gourmet εστιατόριο που σε πήγε και πήρε λεφτά από το ταμείο της δουλειάς.
 Μη τους κατηγορείς που πλέον  ψάχνουν νύφη με λεφτά και όχι εσένα ,που περιμένουν κάποια να τους στείλει τριαντάφυλλα , που σου κάνουν νάζια ..που παρατηρούν το σχήμα τους φρυδιού σου.
 Εσύ τους έκανες έτσι και τώρα τους λες metrosexual. Μας βαρέθηκαν όλες και μας εκδικούνται . Μας έχουν 4 γκόμενες παράλληλα και όταν  βαριούνται και τις 4 πάνε με τον συνάδελφό τους .
 Ας το σώσουμε όσο είναι νωρίς. Αγορομάνες , διηγηθείτε στα αγόρια σας ιστορίες από τον μπαμπά σας και προς Θεού πετάξτε την τηλεόραση. Είναι κρίμα στα πέντε του να φωνάζει τον συμμαθητή του «ΘΕΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου