Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Με τη ψύχη στο στόμα.

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, η κρίση, οι παράνομοι μετανάστες, τα ναρκωτικά, η ανεργία, η τρύπα του όζοντος, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και δεν ξέρω και γώ τι άλλο, έχουμε λέει και το άγχος που είναι η μάστιγα του αιώνα.


Σας παρακαλώ ξυπνήστε! Ποιο άγχος; Αφού όλα πάνε κατά διαόλου εμείς θα έχουμε και άγχος;  Αγχωνόμαστε να πάμε γρήγορα στη δουλειά, αγχωνόμαστε στη δουλειά να τα κάνουμε όλα μη φάμε σουτ, αγχωνόμαστε μη χαλάσουμε τη διάθεση του φίλου, του αδερφού, των γονιών μας.

Άλλες αγχώνονται να παντρευτούν και να βρουν τον πρίγκηπα τους μέσα σε χαρτοφυλάκιο ή στη θυρίδα! Ξυπνήστε και εσείς κοριτσάκια που ψάχνετε κάτι τέτοιο. Αυτά τώρα κομμένα. Όσες προλάβατε βρήκατε σπόνσορες πριν δυο-τρία χρόνια.


Στη δίπλα πόρτα αγχώνονται για το που θα πάνε διακοπές και αν θα βρουν εισιτήρια! Χαλαρώστε παιδιά, φέτος θα έχει πολλές κενές θέσεις. 


Και εσύ που αγχώνεσαι για το αν θα έχεις τον Σεπτέμβρη δουλειά, ξεκόλλα! Άσε να έρθει πρώτα η στιγμή και τότε τη βρίσκεις την άκρη.


Και εσύ στέλεχος που έχουν πέσει οι πολλές ευθύνες πάνω σου, επιμέρισε της. Γι αυτό έγινες στέλεχος.


Άλλοι αγχώνονται να ξυπνήσουν νωρίς το Σάββατο να προλάβουν θέση στη παραλία!!
Ε-Λ-Ε-ΟΣ

Παιδιά αφήστε τα tavor, τα xanax και τις λοιπές αντιαγχωτικές αηδίες γιατί η ζωή είναι τόσο όμορφη για να είσαι συνέχεια με τη ψυχή στο στόμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου